Els joves de Nàquera participaran el pròxim 24 de noviembre en el concurs d’art urbà ‘Grafitacció’

L’edifici Multiusos Vinyes es convertirà, el dissabte 24 de novembre, en punt de trobada de participació ciutadana gràcies al taller de Graffitiacció, una acció que vol fomentar que els jóvens talents locals puguen demostrar la seua vàlua en “l’art urbà”, participant en un concurs que inclourà també tallers i exhibició de professionals i experts graffiters.

José García

Segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Fernando Alfaro, l’objectiu de l’activitat és facilitar als jóvens una ferramenta que els resulte atractiva, “per a que s’impliquen en el procés i comencen a sentir seu l’edifici”.

La Graffitiacció és una activitat que forma part del projecte ‘Naquerant Espais’, que busca obrir el centre Multiusos Vinyes als ciutadans, implicant-los en la incorporació de nous usos i activitats que responguen a les seues necessitats i desitjos.

‘Naquerant Espais’ va arrancar el passat 27 d’octubre amb la celebració de la primera activitat programada: la Imaginacció. En ella, prop d’un centenar d’assistents, varen definir col·lectivament quin seria el seu Centre Multiusos ideal i també varen debatre sobre l’activitat cultural i la nova imatge que desitgen per a l’edifici.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà