Enfrontament entre govern i oposició davant una proposta del PP per a reduir costos

Nàquera – Política

Una proposta efectuada per part del PP en el Ple celebrat el passat 26 de març en l’Ajuntament de Nàquera va servir per a escenificar l’enèsim enfrontament entre govern (UPyD, PSOE, IVIN) i oposició (el propi Partit Popular) naquerana.

José García

El PP va presentar una moció en la qual proposava la supressió d’una plaça de lliure designació de responsable de comunicació i que els 21.000 euros anuals consignats este menester s’empraren a finançar el copagament farmacèutic, així com a ajudar les persones amb discapacitat i a la creació d’un fons d’ajuda econòmica per a persones en risc de desnonament.

El govern tripartitt va votar en contra d’esta proposta i la qualifica com “demagògica i desvergonyida”: “El copagament l’ha proposat el PP autonòmic i el que go- verna a Espanya; el desemparament dels discapacitats es deu a l’abandó de la ‘Llei de Dependència’; i els desnonaments es produeixen ara mateix per l’inacció del govern de Mariano Rajoy”.

De la mateixa manera, es critica que el PP pretenga emprar un únic salari en esta proposta, “quan per la seua dolenta gestió política  l’actual equip fent front al pagament de més d’un milió d’euros en multes, sentències judicials desfavorables, interessos per impagaments, sobrecostos i deutes acumulats. A banda, el deute amb l’empresa de subministrament d’aigua és de 2,6 milions d’euros, més altres 2 milions a proveïdors i altres 5 milions a la depuradora d’aigua”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà