Acord amb la Generalitat i Diputació per a la creació de treball i fomentar competència a les empreses del poble

Ajuntament de Naquera
L’ajuntament de Nàquera ha signat aquesta setmana el Plan de Empleo Conjunto, un acord de cooperació amb la Generalitat Valenciana i la Diputació amb el doble objectiu de proporcionar nous llocs de treball per als desocupats i fomentar la competitivitat de les empreses de la localitat.

Jesús Pérez

La col·laboració, pensada per empreses i autònoms donarà feina a 10 veïns del poble, durant al menys tres mesos i amb jornades mínimes de 25 hores setmanals. Per cada contractació,  l’empresa o autònom rebrà 1.125 euros, pagats a parts iguals entre Ajuntament, Generalitat i Diputació.

Les empreses interessades en percebre l’ajuda, que es donarà mitjançant concessió directa  segons l’ordre d’ entrada de les peticions fins esgotar el crèdit, hauran de presentar la sol·licitud amb la documentació corresponent al Registre General de l’Ajuntament.    

Segons explica el primer edil, Damián Ibáñez, el consistori aporta un terç de la inversió total de 11.250 euros, per tal d’atendre a desocupats i empresaris per i pal·liar l’efecte de la desocupació.

Els interessats poden trobar més informació contactant amb l’Agència de Desenvolupament Local al telèfon  96.168.44.58 o al correu aedl@naquera.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà