L’ampliació del CEIP Emili Lluch estarà llesta per a finals de 2015, segons el Consell


El CEIP Emili Lluch de Nàquera veurà finalitzades les obres d’ampliació del col·legi per a l’últim trimestre del 2015. Així ho van traslladar les autoritats en l’àrea educativa a una delegació de representants del municipi, en una reunió que es va produir passat dilluns, 13 de gener.

Jesús Pérez

En l’encontre, varen participar la consellera d’Educació Maria José Català; el director general de Centres i Personal Docent, Santiago Martí; l’alcalde de la localitat, Damián Ibáñez; el regidor d’Educació al consistori naquerà, Victor Navarro; el director del centre, Antonio Ibáñez; el president de l’AMPA, Eric Gielen; la secretaria de l’associació de pares, Ana García.

Segons les autoritats autonòmiques, el projecte mantindrà 2 línies, per a 18 unitats, a pesar que en l’actualitat l’Emilio Lluch compta ja amb 22. Aquestes 4 aules de més se supliran amb espais multifuncionals, que en el projecte inicial estaven previstos per a altres activitats.

Les obres començaran el pròxim curs 2014-2015, a fi que ja al primer trimestre escolar del següent curs (el 2015-2016) ja estiga finalitzat. De fet, la consellera Català, va assegurar que les obres s’executaran en un termini de 15 a 18 mesos, per estar finalitzat entre els mesos de setembre i desembre de 2015.

Mentre duren els treballs d’ampliació, l’Ajuntament ha iniciat els tràmits per traslladar de forma provisional  el col·legi a la plaça Jaume I. D’esta manera destinarà un total de 250.000 euros per condicionar i acollir els barracons. Les obres de trasllat al nou emplaçament començaran en pròxims mesos, per tenir-ho llest quan acabe aquest curs escolar en juny.

L’alcalde i el regidor d’Educació del consistori es mostren esperançats en que el col·legi siga una realitat, perquè des de fa vuit anys està en condicions “clarament deficients”, segons el Síndic de Greuges i el Banc Europeu d’Inversions.

Per la seua banda, l’AMPA del CEIP Emili Lluch valoren molt positivament la noticia i esperen que l’administració complisca la seua paraula. L’associació ha recalcat que la situació ha sigut possible gràcies a la tenacitat dels pares del col·legi i a l’ajuda consistorial.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà