Aquest dissabte arranca la ‘III Ruta de la tapa’

Cartell anunciador de la III Ruta de la tapa

El pròxim dissabte 1 de febrer arrancarà la tercera edició de la ja popular ‘Ruta de la tapa’ de Nàquera i que es celebrarà cada dissabte fins al proper 1 de març. La inauguració del certamen gastronòmic està prevista per a les 11 hores amb un castell inflable per als més menuts a la Plaça de l’Ajuntament, mentre que a les 13 hores al Saló d’Actes del Consistori naquerense es farà l’acte de presentació d’aquesta nova edició de la ‘Ruta de la Tapa’.

I.G.

Auqesta tercera edició està organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Nàquera (ACENA), en col·laboració amb la regidoria de Comerç d’aquest municipi del Camp de Túria. Una proposta gastronòmica en la que els nou establiments participants oferiran una variada proposta de tapes i beguda a 1,30 euros cadascuna, a més d’una atracció sorpresa d’entreteniment per als clients i acompanyants.

De fet, els establiments que obriran la tercera edició de la ‘Ruta de la tapa’ seran ‘El Tonellet’, a les 20 hores, i la ‘Cerveseria La Pinta’, a les 22 hores. El següent cap de setmana, serà el ‘Gastrobar Rossinyol’ (Bétera) el que oferirà un espectacle el divendres 7, a les 20 hores, i dissabte faran el mateix al restaurant ‘Sant Miquel’ i l’asador ‘El Pastoret’, a les 23 hores.

La ‘Ruta de la Tapa’ arribarà al seu equador el dia 15 amb l’actuació, a les 24 hores, al restaurant la ‘Lloma Llarga. El dia 22 serà el torn del ‘Menjador’, a partir de les 23 hores. I l’últim cap de setmana ‘El Salt’ oferirà una representació al migdia i el ‘Bon Paladar’ posarà el punt i final a aquesta edició a partir de les 22:30 hores.

De la mateixa manera que en anteriors certàmens, un jurat elegirà les tres millors tapes de l’edició i per a aquells clients que completen tots els locals que composen la ‘Ruta de la tapa’, podran participar en el sorteig de 4 targetes-regal de 50 euros per gastar en els comerços locals. El sorteig es realitzarà el 2 de març, un cop recollides totes les butlletes i es comunicarà als agraciats per telèfon o per e-mail.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà