L’Ajuntament renova el seu compromís amb el Comité d’Agermanament amb els pobles de Saint Germain i Calco

L’Ajuntament de Nàquera va firmar el passat dia 13 de març un nou conveni de col·laboració amb el Comité d’Agermanament, amb l’objectiu de recolzar a esta entitat sense ànim de lucre a mantindre i fomentar l’agermanament amb les localitats de Saint Germain Laprade (França) i Calco (Itàlia).

José García

Per al seu compliment, que tindrà una duració de quatre anys, el consistori naquerà ha anunciat que dotarà a esta associació amb una dotació econòmica de 2.500 euros. D’esta manera, l’Ajuntament de Nàquera fomentarà la cultura i promocionarà els intercanvis culturals, familiars i de jóvens però també els turístics, econòmics, tècnics i socials.

Segons es desprén d’este conveni, ambdós entitats designaran un representant per redactar conjuntament un calendari d’activitats a desenvolupar cada any; així, el consistori assumix el compromís de prestar assistència tècnica, material i personal, en la mesura de les seues possibilitats, posant a disposició de la dita associació els espais públics i edificis de titularitat municipal.

Segons ha explicat l’alcalde, Damián Ibáñez, “considerem que l’acció del Comité és d’especial importància per al consistori i per als veïns de Nàquera”. El primer edil ha destacat, a més,  “la gran feina que fa un col·lectiu que, en els darrers 17 anys, ha aconseguit que tres pobles hagem establert uns forts vinvles en la defensa de valors com la democràcia, la igualtat i la solidaritat”.

El primer edil naquerà, de la mateixa manera, ha donat la benvinguda oficial als nous representants del Comité, al seu President (Bruno Navarro) i al secretari (Mateu Moreno) i ha agraït el treball al seu anterior delegat, Vicente Vercher, qui ostenta ara la presidència d’una altra important associació local com és l’Agenda21.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà