La nova associació de dones d’Olocau naix “amb força” en un acte reivindicatiu

dones

L’esdeveniment va congregar centenars de persones a la plaça del poble

La plaça Major va acollir el passat 1 de setembre la presentació de la nova associació Dones d’Olocau per a donar a conéixer les seues activitats als veïns i a representants de municipis de la comarca.

L’esdeveniment va congregar centenars de persones a la plaça del poble que van participar en un sopar popular i van poder gaudir de les actuacions de Coloclown a càrrec de la Companyia Mar Sala, Jazztame Quartet i la mezzo-soprano Hilda.

L’acte ludicofestiu i reivindicatiu es va plantejar com una celebració, segons expliquen representants d’aquest nou col·lectiu de dones. “Considerem que cal celebrar, i molt, el que un grup de dones s’organitzen i es comprometen a treballar per la igualtat”.

La convocatòria, oberta a tots els veïns d’Olocau, es va estendre als municipis de la resta de la comarca i de la província. D’aquesta forma, van participar representants de l’Associació Feminista Victoria Sau de Xirivella, Mestresses de casa d’Alcublas Atenea, Dónes Progressistes de Bétera, Associació Veïnal Alqueries de Xirivella, la regidora de Drets Civils de la Pobla de Valbona, Regina Llavata, la regidora de L’Eliana, Isabel Montaner, representants de l’Associació Mirall Camp de Túria (LGTBI) de la Pobla de Valbona, l’alcalde de Gatova, Manuel Martínez, l’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, i l’alcaldessa d’Alcublas i la directora del Projecte Nagore.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà