Les obres per dotar a Olocau d’un nou ecoparc acabaran a l’estiu, segons l’Ajuntament

Olocau – Política
El Camp de Túria
Les obres de construcció de l’Ecoparc d’Olocau avancen al ritme previst, per la qual cosa abans d’estiu estarà disposat per a començar a donar servici al municipi. La parcel·la, de 4.500 metres quadrats, permetrà millorar l’entorn urbà evitant abocadors incontrolats.

José García

El punt net, dins del Consorci València Interior, oferirà arreplega selectiva de forma gratuïta, dels residus de procedència domiciliària que per la seua naturalesa o composició no poden depositar-se en els contenidors convencionals, com per exemple mobles vells, restes de podes o pintura, runes, oli de cuina, aparells informàtics i electrónicos…

L’Ecoparc és un dels servicis que l’Ajuntament d’Olocau està posant en marxa en la seua aposta per la millora del Medi Ambient. Altres actuacions en este àmbit són l’augment de contenidors de reciclatge de vidre, plàstic i paper i cartó que es va produir el passat any; la millora de les instal·lacions d’eixos contenidors; o la creació del PRV (Punt d’Arreplega de Voluminosos) que es troba a l’entrada de la urbanització Pla de La Torre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà