Balanç positiu de la ‘XI Fira del Comerç’ de Riba-roja de Túria

El Camp de Túria
L’explanda de l’antiga Fàbrica de la Pols va ser, el darrer cap de setmana, escenari d’exposicions, venda de productes, degustacions i espectacles. Un centenar de comerços es van donar cita en la ‘XI Fira del Comerç’ de Riba-roja de Túria.

Cristina Lamoncha

Comerços del sector tèxtil, complements, automoció, mobiliari, ceràmic, òptic i també del sector serveis van mostrar tota la seua oferta comercial al llarg del cap de setmana a Riba-roja de Túria. 153 casetes es van instal·lar a l’explanda de l’antiga Fàbrica de la Pols, oferint una gran varietat de productes, descomptes i promocions per a tots els assistents que es van acostar al llarg del dissabte i el diumenge al municipi.

Els visitants van gaudir, a més, d’una extensa programació d’oci, teatre infantil, tallers, animació pels carrers, exibicions de ball i doma, música en directe i degustacions de productes típics valencians com xocolata i bunyols. Els bars i restaurants de Riba-roja van oferir en ‘el Racó del Menjar’ de la fira dinars i sopars per als visitants.

Tot i que el dissabte no va estar el temps de cara, la ‘XI Fira del Comerç’ va rebre milers de visitants el diumenge. La cita comercial va tancar les seues portes amb l’actuació del musical Disney i del grup Vértigo.

Després d’onze edicions, la ‘Fira del Comerç’ de Riba-roja s’ha consolidat com una important cita comercial, on establiments de la localitat aprofiten per a establir relacions, vendre i captar nous clients. Amb estes iniciatives, l’Ajuntament i l’Asociació de Comerciants ACOR pretenen impulsar l’economia local i el teixit comercial del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà