Els 3.000 escolars del municipi es beneficiaran del ‘Xec Escolar’, que serà de 60 € per xiquet

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria i l’Associació de Comerciants d’este municipi, ACOR, han subscrit un conveni de col·laboració per a la implantació del denominat ‘Xec Escolar’. Las familias podrán solicitar la ayuda del 16 de agosto al 9 de septiembre.

José García

Per seté any consecutiu, el consistori de Riba-roja ha previst bonificar en setembre amb esta ajuda prop de 3.000 escolars del municipi. Esta iniciativa pretén ajudar econòmicament les famílies en la despesa que suposa l’inici de curs escolar. Al mateix temps, i en virtut del conveni, els comerços del municipi interessats poden adherir-se  per beneficiar-se dels ingressos que s’espera que van a generar estos xecs (més de 175.000 euros).

El ‘Xec Escolar’ el reben els escolaritzats i empadronats a Riba-roja de Túria que cursen des de 1º d’infantil fins a 4º de l’ESO. Consisteix en un bo d’una quantia de 60 euros, dividits en quatre vals de 15 euros cadascun, que es poden canviar als comerços locals adherits a la iniciativa, entre els quals es troben papereries, acadèmies de repàs, tendes de roba, etc.

En la firma del conveni varen participar l’alcalde de Riba-roja, el popular Francisco Tarazona, i el presidente d’ACOR, Rafael Folgado. Els dos varen coincidir en la importància d’este tipus d’actuacions, com una forma eficaç per “impulsar i fomentar el consum als comerços del municipi, per generar uns notables ingressos i oferir una ajuda important als veïns”.

 

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Las familias podrán solicitar la ayuda del 16 de agosto al 9 de septiembre

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà