EUPV-Els Verds es presenten a Riba-roja

Acte Rbia-roja Esquerra Unida els Verds 20N

Riba-roja ha segut el següen escenari triat per la candidatura d’EUPV-Els Verds al Congrés dels Diputats per presentar les propostes de la formació política.

 

Pau Tineo

L’acte ha contat amb la participació del candidat d’EUPV-Els Verds per la província de València, Ricardo Sixto, així com una àmplia representació de les candidates i els candidats al Congrés que pertanyen a la nostra comarca: Tanit Arastey i Roglá, Pura Peris García, David Llàcer Corcoles, José Lorente Marco.

Pura Peris com a representant d’Els Verds ha incidit en que “la tendresa en la subversió és la que ens mou més que mai a esta suma de l’esquerra que es rebel.la. Suma de l’esquerra política i social que sap que la indignació, la ràbia que sent la ciutadania, necessita d’organització permanent, real, sense mentides transparent i transformadora”.

Per altra banda, Tànit Arastey,  ha posat de manifest “la incultura política i ha convidat a reflexionar, a pensar, a qüestionar tot allò que ens envolta, a no donar per bones coses perquè algú ens diga que és així perquè sí, en definitiva a ser ciutadanes i ciutadans”.

Des d’EU de l’Eliana, José Lorente, ha incidit “en la bretxa, cada vegada més exagerada, entre rics i pobres, en les diferències entre els diferents països de la Unió Europea en qüestió de salari mínim, dades d’ocupació, etc”.

En altre torn de paraula, David Llácer, ha posat de manifest “que les polítiques econòmiques de PSOE i PP són les mateixes, fins al punt que el president de la CEOE (Joan Rossell) valora positivament ambdós seus programes electorals”.

I finalment, Ricardo Sixto cap de llista de la formació al Congrés ha exposat les línies generals del programa remarcant “que si la majoria del país està en contra de la reforma de les pensions empijorant-les, la majoria del país considera necessari un referèndum sobre la reforma constitucional, la majoria del país rebutja la reforma laboral, la majoria del país està en contra de les retallades, la majoria del país està per la defensa de la sanitat i educació pública, etc… llavors, la majoria de la ciutadania comparteix el nostre programa, el programa de EUPV-Els Verds”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà