La Banda Unió Musical de Riba-roja del Túria es prepara pel concert de Santa Cecília 2012

El próxim dissabte, 24 de novembre, la Banda Unió Musical de Riba-roja de Túria celebrarà el concert de Santa Cecilia 2012, baix la batuta del mestre José Pascual Arnau Paredes. Abans, es presentaran les 11 noves incorporacions a la banda simfònica i les clavarieses de Santa Cecilia també hi participaran.

José García

Després  d’una setmana amb activitats lúdiques i culturals entorn de la música, el próxim dia 24 de noviembre es celebrarà el concert en honor a Santa Cecília, la patrona del músics. Segons expliquen fons de l’organització, a eixe dia “es veurà tant l’esforç de les Clavarieses de Santa Cecilia (amb Pilar Planells i Marian Casades al capdavant), com el creixement constant d’una Societat Musical que vorà passar com 11nous músics passen a formar part de la seua Banda Simfònica”.

Al concert, la banda interpretarà dos pasdobles del mestre Pablo Sánchez Torrella; el preludi de ‘La Torre del Oro’, de Gerónimo Giménez; i la ‘Candide Suite’, de Leonard Bernstein, en els seus cinc moviments. El programa s’obrirà en la primera part amb l’estrena de dos transcripcions dels Koncertstuck N.1 i N.2, de Felix Mendelsshon, per a clarinet en Sib i Corno di Baseto, fets pel professor Javier Inglès, qui serà el solista d’este concert junt a la música local María Raga (clarinet sib).

 

No hi ha comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en