Festejos a la Banda Simfònica Unió Musical per celebrar Santa Cecilia

La Banda de Música interpreta una peça.

La Banda Simfònica Unió Musical va commemorar la festivitat de Santa Cecilia, patrona de la música, el passat dissabte 23 de novembre. Un dia en honor als músics que va estar carregat d’actes. La festivitat es va iniciar amb una eucaristia en l’església de Nostra Senyora.  

Jesús Pérez

Posteriorment a la missa, la comitiva es va desplaçar fins l’auditori municipal, on es va donar la benvinguda als nous integrants de la banda.

Un total de 16 joves (Andrea Rozalen, Andreu Calabuig, Beatriz Peinado, Borja Pedrós, Blanca Arnau, Borja Zanón, Emma Llopis, Yvonne Chisbert, Fran López, Inma López, Julia Fernández, Laura García, Lucía Moreno, Santiago Fuentes, Voro Navarro i Iris Martí) van pujar a l’escenari perquè, amb l’entrega dels instruments per part dels seus familiars, s’oficialitzara l’entrada a la formació.

L’acte també va servir per presentar les clavariesses majors, Dolors Serrano Marín i la seua filla, Zara Ros Serrano, que una vegada ja proclamades, van tenir un reconeixement per a  la formació, després que la Banda Simfònica Unió Musical haguera obtingut la medalla d’or al  World Music Contest de Kerkrade (Holanda).

Arran d’aquest reconeixement, la clavariessa Zara Ros Serrano es va mostrar orgullosa de la labor de la banda i va agrair a tots els músics de la Banda de Música de Riba-Roja  i a la gent que acudeix als concerts i cercaviles “perquè sense ells no existiria la banda” , va declarar a l’auditori.

La cerimònia es va tancar amb l’ interpretació de cinc peces musicals entre les que es trobà l’himne de Riba-Roja del Túria, baix la batuta del director José Pascual Arnau Paredes.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà