Es presenta la XVIII edició de la mitja marató de Riba-roja de Túria

Escena de la presentació de la XVIII edició de la mitja marató de Riba-roja

 

Ahir dimecres 5 de març, es va presentar al Centre Social de Riba-roja de Túria la 18a edició de la mitja marató de la població. A aquesta nova edició s’esperen més de 1300 participants entre els que hi haurà una bona representació de veïns del municipi.


Jesús Pérez

A la prova s’oferirà diversitat de serveis com borsa de corredor, dorsals personalitzats, punts d’avituallament durant el recorregut, massatge de recuperació, vídeo d’eixida i arribada, un reportatge fotogràfic, així com pàrquing gratuït, activitats per xiquets i música per amenitzar la cursa.

A més, s’ha decidit premiar econòmicament als déu primers corredors de la classificació general, als cinc primers dels corredors locals i al vencedor a la resta de categories.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Riba-roja, Francisco Tarazona; el regidor d’Esports, Javier Moreno i diverses personalitats que van donar la seua opinió sobre la cursa; el president del Club d’Atletisme Cárnicas Serrano, José Luis Poquet; el director tècnic de Metaesport, Antonio Montoya; la presidenta del Club Ribapeu, Cristina Albiach; i els dos guanyadors de l’edició anterior, Abdelghafour Larsi i Fátima Ayach.

El director tècnic de Metaesport, Antonio Montoya, va assenyalar que no hi hauria cap variació al recorregut, a més d’expressar que “els corredors pràctics marcaran el ritme adequat per cobrir la distància en un temps determinat”.

La presidenta del Club Ribapeu, Cristina Albiach va comentar que el seu club, comptaria amb 42 corredors, el que el feia ser, per ara el club local més nombrós.

Els atletes van destacar la duresa de la carrera, a més de reivindicar la funció del públic, que dóna molt suport als corredors.

Javier Moreno va agrair la col·laboració que fa possible la cursa a la vegada que va animar al public a que s’acostara a la cursa per donar ànim als participants. Per la seua banda, l’alcalde, Francisco Tarazona, va felicitar els xiquets per participar al concurs de la mitja Marató i va alentar als corredors a millorar les seues marques i passar “un dia meravellós en un paisatge únic rodejat de riu, horta i el casc antic de Riba-roja”.

La presentació de la cursa va finalitzar amb l’entrega de premis als concursos de dibuix i redacció, que va tenir com a guanyadors en la categoria de dibuix a Adrián Silvestre, del col·legi Nuestra Señora de la Asunción, i a la categoria de redacció a Alberto Olcina, del CEIP Cervantes, per narrar la seua experiència com aiguader en la passada edició.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà