Històries nocturnes

La dupla Luís Llorens i Sara Delgado encapçala la llista d’EUPV a San Antonio de Benagéber

El Camp de Túria
La formació Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha designat a Luís Llorens i Sara Delgado com a primer i segona representant d’esta formació a la llista que es presentarà a l’alcaldia de San Antonio de Benagéber de cara a les pròximes eleccions municipals.

José García

A esta formació es destaca a Luís Llorens com “la perfecta personificació de fidelitat als principis de l’esquerra” i es destaca d’ell “el seu tarannà cordial i pactista”. De Sara Delgado se li dona molta importància “les frescor d’idees i el compromís femení al projecte d’EUPV”. Representants d’este partit recorden que el Milagros Montesinos aportarà la seua experiència municipalista.

Llorens ha manifestat que a EUPV “es lluitarà contra la desafecció política i la irracionalitat d’aquells que governen el poble” i ataca l’acció política dels actuals dirigents, del PP: “L’Ajuntament està en bancarrota econòmica i els serveis públics, en fallida”. “El consistori té un deute municipal d’un milió d’euros, mentre quatre regidors dels govern es folren amb sous exorbitants i, per disimilar, inauguren parcs poc abans de les eleccions”.

També Delgado manifesta la seua disconformitat amb els plantejaments polítics del Partit popular: “Urbanisme insostenible, absència de participació ciutadana, depredació de les arques públiques… eixa es la marca de l’actual govern. Front això, EUPV és l’exemple d’una esquerra honrada, valenta i sense complexos”.

1 Comentari

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.