Finalitzen les obres per millorar l’estat del Cementeri Municipal

L’ampliació del cementeri municipal de Serra ha finalitzat després que, en les últimes setmanes, s’escometeren una sèrie d’actuacions consistents a adequar i endreçar les zones més deteriorades d’este espai del municipi, així com renovar els nínxols més antics del campsant.

José García

Des de l’equip de govern s’explica que el Cementeri Municipal “és un dels equipaments públics que el consistori deu vigilar perquè sempre es trobe en unes òptimes condicions”. “Esta actuació, en la qual s’han invertit 12.000 euros, era prioritària per a la corporació i per això teniem clar que no podíem postergar-la, tot i la greu crisi econòmica que estem patint”, afigen estes fonts.

Durant la passada legislatura, l’Ajuntament va escometre les obres d’ampliació del campsant, mentre que ara les obres han consistit a picar els nínxols més antics de l’espai i després s’han construit de nou, reforçant les arestes i perfils de les façanes; a més, s’ha treballat el revestiment amb pintura de màxima resistència i s’ha impermeabilitzat i recol·locat les làpides en el seu lloc.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà