26 estudiants del poble formaran part de l’edició 2013 de ‘La Dipu et Beca’ en els mesos de juliol i agost

El Camp de Túria
El programa de pràctiques remunerades ‘La Dipu et beca’, amb el qual la Diputació de València ofereix a estudiants universitaris i de formació professional la possibilitat d’ampliar la seva formació pràctica durant l’estiu beneficiarà a 26 joves de Serra, que treballaran entre l’1 de juliol i el 31 d’agost.

José García

Segons s’explica des de l’Ajuntament de Serra, s’ha volgut donar l’oportunitat de participar en este programa de formació al major nombre de joves del poble: “Com la demanda de places ha sigut molt gran, hem optat per oferir les pràctiques de 15 dies, i no d’un mes, perquè siguen més els joves del municipi els que puguen formar part de l’actual edició”.

Així, seran 26 els estudiants de la localitat de Serra els que participen en l’edició 2013 de ‘La Dipu et Beca’, repartits en quatre àrees: Administració, Educació, Urbanisme i Casa de la Cultura – Mitjans Audiovisuals.

‘La Dipu et beca’ ofereix als estudiants l’oportunitat d’exercir el treball pel qual s’estan formant entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, amb una ajuda econòmica de 500 euros al mes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà