L’Eliana es bolca amb la Marcel

La II edició de la Mostra d’Arts de Carrer es consolida amb dotze espectacles durant tot el cap de setmana

El segon cap de setmana de maig ja apareix en roig en els calendaris dels amants de la cultura i, concretament, entre els aficionats al teatre i les arts de carrer. La Mostra d’Arts de Carrer de l’Eliana s’ha consolidat, en la seua segona edició, amb una decidida aposta per les principals companyies i artistes nacionals, a més d’una atractiva secció off d’artistes locals.

La localitat del Camp de Túria compta amb diversos avantatges per a convertir a aquest festival en un dels principals de la seua categoria, en primer lloc, els enclavaments exteriors escollits per a les representacions, situats en la plaça del País Valencià i la Plaça d’Europa, que recorden a autèntics fòrums clàssics en els quals el públic i actors interactuen directament sense barreres.

En segon lloc, un nombrós públic que acompanya totes les representacions, fins i tot les itinerants, en els seus diferents recorreguts pels carrers de la localitat. En tercer lloc, el suport dels comerciants i restauradors, organitzant activitats complementàries que vesteixen el festival durant tot el cap de setmana. Finalment, a més del gran públic, l’Eliana compta amb diferents organitzacions i associacions de teatre o actors que permeten aportar visions complementàries a la direcció tècnica de la Mostra.

Amb tots aquests ingredients, la II edició de la Marcel va coronar a la valenciana Maduixa Teatre amb el seu espectacle ‘Mulïer’ nominat als Premis Max. Els castellonencs de “La Fam” van revolucionar els carrers del municipi al ritme de 4 brokers de Wall Street, mentre que els catalans de la companyia ‘La Tal’ van sorprendre amb un excèntric i molt divertit show.

L’alcalde de l’Eliana i regidor de cultura, Salva Torrent, s’ha mostrat molt satisfet amb la Mostra “a l’Eliana existeix un gran col•lectiu amb ganes de consumir cultura i de provar coses noves, la Marcel té un encaix excel•lent en la localitat, la gent l’espera durant l’any, la qual cosa ens fa ser més exigents de cara a pròximes edicions i adaptar constantment el format, enguany l’espai off per a artistes locals ha sigut molt bé acollit, per la qual cosa l’any pròxim ho potenciarem i inclourem novetats”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà