Vilamarxant

Alumnes de primària del col·legi Horta Major visiten l'Ajuntament de Vilamarxant.

L'equip de govern de Vilamarxant ha donat resposta a les preguntes dels estudiants que han visitat el saló de plens i la Policia Local

Els alumnes de quart de primària del col·legi públic Horta Major de Vilamarxant han demostrat que volen saber tot el que passa en la seua localitat durant la visita a la casa consistorial i els principals edificis municipals.  

Turisme Vilamarxant expone en Valencia  los atractivos de su patrimonio, historia y servicios hasta el 25 de marzo.

Turisme Vilamarxant expone la oferta de patrimonio, historia y servicios hasta el próximo 25 de marzo en la Oficina de Turismo de la capital

El antiguo Castillo Árabe, la iglesia de Santa Catalina, el paraje natural de Les Rodanes o la tradición del Ball dels Pastorets. Son algunos de los tesoros y atractivos de Vilamarxant, que se promocionan durante esta semana en la Oficina de Promoción del Patronato Provincial de Turismo.

La nova targeta ciutadana de Vilamarxant es troba en una primera fase.

La iniciativa naix de les AMPAS dels col·legis Horta Major, La Pea i Sant Francisco i Santo Domingo, de l'IES Els Rodanes i de l'Associació de Comerciants de Vilamarxant

Els veïns de Vilamarxant podran pagar, tramitar i accedir a tot tipus de serveis a través d'una sola targeta que unifica l'accés a serveis municipals, la tramitació de documentació administrativa local i la realització de qualsevol tipus de pagament en comerços locals. Són les funcionalitats de la nova targeta ciutadana.

Les tres falles de Vilamarxant han arreplegat l'estendard commemoratiu de la declaració com a Patrimoni de la Humanitat.

L'obra de Bruno Asensio apel·la a la nostàlgia d'emigrants valencians que celebren la festa lluny  

Un màxim de 300 paraules combinades amb destresa literària, el món de les falles com a motivació i la voluntat de l'autor de presentar un text emotiu i treballat, són algunes de les claus que s'amaguen darrere del microrelat guanyador, 'Arrels', presentat per Bruno Asensio Yedra, un microrelat que parla de la nostàlgia de la festa fallera quan es viu a quilòmetres de distància de la terreta.

Poliesportiu municipal de Vilamarxant.

L'Ajuntament de Vilamarxant posa en funcionament la sala de fitness, cicle indoor i musculación amb equipament professional

El poliesportiu municipal de Vilamarxant augmenta la seua llista de serveis esportius amb una nova sala d'activitats dirigides de fitness i cicle indoor, on també se seguirà oferint el servei de musculació amb més equipament totalment renovat.

La Diputación de Valencia tiene una sede permanente en las dependencias del Ayuntamiento de Vilamarxant.

El consistorio de Vilamarxant y la corporación provincial aumentan los cauces de comunicación para mejorar la atención al contribuyente

El Ayuntamiento de Vilamarxant y la Diputación de Valencia han acordado estrechar la colaboración en materia de gestión tributaria, en concreto en la captación y gestión de datos de los contribuyentes para evitar ineficiencias, durante una reunión de trabajo celebrada ayer en la sede de la corporación provincial.

El alumnes del col·legi La Pea han alçat les seues mans morades, realitzades per ells mateixos.

Els alumnes i professors del col·legi públic La Pea de Vilamarxant protagonitzen una concentració

Els alumnes i professors del col·legi públic La Pea de Vilamarxant han expressat el seu rebuig a la violència alçant mans morades. D'aquesta manera, han protagonitzat una nova concentració contra la violència masclista, que concentra cada mes als veïns de Vilamarxant en una única veu contra aquesta xacra social.

Vilamarxant és una de les localitats valencianes elegides per a obtindre el reconeixement de la Unesco.

La fallera major de 'Pensat i Fet' de Vilamarxant, Celia Barrachina, serà l'encarregada d'arreplegar aquest certificat

L'any en què les Falles ja són oficialment Patrimoni Immaterial de la Humanitat per a la Unesco, els fallers i falleres de Vilamarxant que treballen any rere any per seguir la tradició i difondre-la mundialment reben un merescut reconeixement.

Eliseo Sanz, Jesús Montesinos, Helena Beunza y Voro Golfe.

El alcalde de Vilamarxant y la directora general del Plan de Dignificación de la Vivienda Social entregan las llaves del piso reformado

Una familia de Vilamarxant ha recibido las llaves de su nuevo hogar de la mano del alcalde, Jesús Montesinos, y la directora general del Plan de Dignificación de la Vivienda Social (EIGE), Helena Beunza. La vivienda, en régimen de alquiler social, ha sido renovada tras una inversión de más de 7.000 euros. Es la primera vez, desde hace 10 años, que se otorga una vivienda social en Vilamarxant.

L'alcalde de Vilamaxant, Jesús Montesinos, al Club de Convivència.

La reforma de l'edifici municipal de Vilamarxant compta ja amb tots els informes favorables i es durà a terme en les pròximes setmanes

La Diputació de València ha concedit una subvenció de 14.544,19 euros a l'Ajuntament de Vilamarxant per a dur a terme les obres de remodelació del Club de Convivència per a millorar l'accessibilitat de l'edifici de dues altures la planta baixa de les quals compta amb un saló multiusos, un xicotet bar i despatxos, i en la planta superior, diverses sales que fan la vegada de llocs de reunió i seu d'activitats per a públics reduïts.