Jugadors històrics del València i del Llevant se citen en un partit benèfic

El camp de futbol municipal de Vilamarxant acollirà el 30 de juny el partit per a Gabriel

El camp de futbol municipal ‘Germans Albiol’ de Vilamarxant acollirà el dissabte, 30 de juny, un partit benèfic que enfrontarà a dos equips combinat de jugadors de València CF, del Llevant i famosos en benefici de Gabriel.

L’alcalde de Vilamarxant Jesús Montesinos, el president de l’associació benèfica Verge del Pilar de la Guàrdia Civil de Paiporta, Raúl, per part del Llevant UD de veterans, Toni Lloret (entrenador), del València CF de veterans , Fernando Giner i la família de Gabriel, juntament amb han oferit a la Casa de la Cultura els detalls d’aquest partit que se celebrarà el 30 de juny a les 20.00 hores amb l’objectiu de recaptar fons.

El recaptat anirà destinat a la compra d’una rampa adaptada amb sistema automàtic per poder pujar-ho al vehicle per l’es ha establert un preu per entrada de tres euros, que permetrà participar en l’esdeveniment i que inclourà també un sorteig de material esportiu per als presents, de jocs, inflables i altres activitats pels més petits.

La venda d’entrades úniques, de 3 euros, es realitzaran el mateix dia del triangular de futbol en la taquilla del camp de futbol o anticipades cridant al telèfon 666207840.

D’altra banda, s’han confeccionat entrades de donació fila 0 sense dret a entrada al camp en el número de compte del Banc Santander FILA 0 ES 1500495309192116090106, així mateix el mateix dia també es podran fer aquest tipus de donatiu.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà