La piscina municipal tanca pels treballs de manteniment

piscina 

Les activitats aquàtiques es reprendran en octubre en Vilamarxant

La piscina municipal de Vilamarxant està rebent estos dies els treballs de manteniment necessaris perquè els usuaris puguen començar la temporada en unes instal·lacions millorades i òptimes.

Després que la Regidoria d’Esports acordara enguany mantenir-la oberta durant tot el mes d’agost, la instal·lació estarà tancada unes dos setmanes perquè les actuacions de millora es duen a terme. L’estimació és que estiga de nou oberta al públic el pròxim 18 de setembre.

Els treballs consisteixen en rejuntar el got principal de la piscina, el manteniment general de la sala de màquines i la reparació de les platges.

Estes tasques i les activitats previstes a la piscina les desenvolupa una nova adjudicatària, després de fer un nou procés de contractació una vegada expirat l’anterior.

D’altra banda, ja està obert el període d’inscripcions per a les activitats aquàtiques programades, que es reprendran el pròxim 2 d’octubre.

Els interessats poden apuntar-se a la recepció de la piscina, en horari de matí i de vesprada (de 9 a 13.30 hores i de 15 a 22.00 hores); dissabtes i diumenges l’horari és de 10 a 14.00 hores.

Les activitats programades són: natació per a bebés (de 0 a 3 anys), preescolars (de 3 a 5 anys), escolars (de 6 a 14 anys), adults (majors de 14 anys) i gent major (majors de 65 anys). També es pot fer ‘aquagym’ o accedir a donar-se un bany lliure.

El regidor d’Esports, Manolo Bernad, vol agrair a tots els veïns i usuaris habituals de la piscina municipal la seua “comprensió” per esta “parada tècnica” i els anima a inscriure’s en aquelles activitats que més els agraden i en unes instal·lacions “enllestides i optimitzades” per a la pràctica de l’esport.

El gimnàs continua obert en el seu horari habitual (de dilluns a divendres: de 9 a 13.30 hores i de 15 a 22.00 hores; dissabtes de 10 a 14.00 hores).

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà