Obres de millora en l’edifici de l’Ajuntament de Vilamarxant

Façana Ajuntament Vilamarxant

S’ha millorat la impermeabilitat i l’aïllament a la façana i la coberta

L’Ajuntament de Vilamarxant ja ha finalitzat les obres de reparació, millora i manteniment de la façana i la coberta de l’edifici de l’Ajuntament, ubicat a l’Avinguda Dos de Maig. Els treballs han suposat una inversió de 57.776 euros i han sigut realitzades per l’empresa Vicente Ingresa Construcciones S.L.

Segons fonts municipals, les obres eren necessàries, ja que es tracta d’un edifici dels anys 70 que encara no havia sigut reparat adequadament (com recull l’informe tècnic que es va fer abans de licitar els treballs) i que patia entrades d’aigua per un aïllament insuficient. A la coberta s’han retirat els materials deteriorats i s’ha estès una capa de morter de ciment (que actua com conglomerant per evitar fissures), sobre la qual s’ha col·locat una làmina impermeable. A més, s’han mantingut les pendents per recollir l’aigua i evitar les goteres que patien algunes àrees de l’edifici. També s’ha recobert la barana metàl·lica per evitar que l’aigua de pluja passe a la façana. Pel que fa a la façana, s’ha repintat completament i s’ha millorat el material de fusteria per solucionar les entrades d’aigua. També s’han reparat els baixants de l’aire condicionat de la part exterior i s’han instal·lat uns bancs per col·locar en ells els aparells.

Des del Consistori s’assegura que estes millores incrementen considerablement l’aïllament de l’edific, fet que es traduirà en un estalvi en la despesa energètica, a més d’evitar humitats en sostres i parets, contribuint a millorar les mesures de seguretat i salut.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà