Vilamarxant controla el seu transport escolar per a garantir la seguretat dels alumnes

transport escolar vilamarxant

La Policia Local revisa els quatre autobusos que donen servei als centres escolars

La Policia Local de Vilamarxant ha dut a terme durant esta setmana una campanya de controls de seguretat del transport escolar del municipi. La iniciativa forma part d’una campanya especial que organitza regularment la Direcció General de Trànsit a nivell nacional, a la qual s’ha adherit la Policia Local

En concret, s’han revisat els quatre autobusos que donen servei als centres de Primària, Secundària i als alumnes del Col·legi Públic d’Educació Especial Virgen de la Esperanza de Cheste. En estes inspeccions, la Policia ha revisat les autoritzacions i documentació reglamentària dels vehicles, així com també ha verificat les condicions tècniques i els elements de seguretat dels autobusos. Quant als conductors, també s’han controlat que complisquen els requisits especials per a conduir este tipus de vehicles i se’ls ha sotmès a proves de drogues i alcoholèmia.

L’objectiu d’esta acció és la de minimitzar els riscos d’accident i garantir la seguretat dels alumnes. Tots els autobusos i els seus conductors han superat els controls.

No hi han comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en