S’empren 16.000 € per a millorar l’accessibilitat en la Bassa Barreta

L’Ajuntament de Vilamarxant ha anunciat la fi dels treballs de millora de l’accessibilitat a l’entorn del corral de la Bassa Barreta. Les obres, que varen començar en el mes d’octubre, han suposat una inversió de més de 16.000 euros, finançats entre la Conselleria de Turisme i el consistori vilamarxanter.

José García

Les actuacions han inclòs la millora de la plaça de minusvàlids del pàrquing del Corral, la millora de la connexió de la senda adaptada i el arborètum, la construcció de la vorera perimetral al futur centre d’interpretació del Corral de la Bassa Barreta i les millora dels senyals en tot l’entorn.

Per altra banda, l’Ajuntament ha anunciat que té projectat la restauració i conversió del corral de la Bassa Barreta en un Futur Centre d’Interpretació Ambiental del Paratge Natural de Les Rodanes. Esta obra es completarà en quatre anualitats i compte amb una subvenció pels fons RURALTER i el propi Ajuntament de Vilamarxant.

 

2 Comments
  1. El que han de fer desde Infoturia es retirar ja les notes de prensa obsoletes que hi-ha encara penjades al periodic digital i actualitzar-les mes sovint.

  2. Ja es va fer el comentari fa uns dies pero la censura de qui no l´interesa que la gent done les seves opinions, no va permetre que es publicara.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà