Es clausura el Taller d’Ocupació que ha format a 40 veïns

El passat 23 de desembre va concloure el Taller d’Ocupació generat per la Diputació de València, a través de l’empresa pública IMELSA (Impuls Econòmic Local S.A.) i que ha comptat amb una subvenció econòmica del SERVEF.

José García

En Vilamarxant, el projecte per formar a persones en situació d’atur ha permès a 40 veïns participar en un Taller d’Ocupació que els ha format com artesans en tres especialitats: albarderia, talla de fusta i artista faller. Les classes han estat impartides per especialistes en cada àmbit.

El diputat d’Empreses Públiques, Salvador Álvarez, va presidir l’acte de clausura d’este Taller, en un acte que va tindre lloc a l’edifici ‘La Cisterna’, de Vilamarxant. En este esdeveniment també va participar la regidora de Benestar Social i Educació, Neus Cutanda.

Després de fer lliurament dels corresponents diplomes als 40 alumnes del Taller d’Ocupació, Salvador Álvarez va destacar el vessant tècnic i artístic de cada especialitat i va desitjar que l’any 2011 li permeta a cada alumne trobar un lloc de treball en cada especialitat que s’ha cursat. “Amb la formació teòrica i pràctica que heu rebut, esteu més que preparats per a ocupar qualsevol feina relacionada amb les especialitats del taller”.

Amb posterioritat a l’acte de lliurament de diplomes, Salvador Álvarez i Neus Cutanda van visitar una exposició que oferia als visitants la possibilitat d’apreciar els treballs realitzats pels mateixos alumnes del taller, i que va a permanèixer oberta al públic durant les festes nadalenques, al propi edifici de La Cisterna.

 

3 Comentaris
  1. Para ser anónimo estas muy bien informado de lo bien que se ha hecho todo…Menos mal que ya somos muchos los que estamos hartos de esta politica de “enchufadisimos” que hay en Vilamarxant. Somos 900 parados y muchos con los dos miembros de la familia parados pero mira tu que casualidad que nadie supo quien entraba hasta que ya estaban dentro. Y hablais de respeto? que respeto teneis a los que no pasan por el aro? como no os votamos ya no somos ciudadanos de primera?

  2. Que lastima que la falta de información, la rabia, el poco respeto por los alumnos que desarrollaron el taller y por quienes lo geastionaron; y tambien porque no, la necesidad de trabajar, le lleven ha realizar estas acusaciones tan alegre y ligeramente.

  3. agera estat molt be, si no ageren entrat les persones a fer els tallers a dit, si si a dit, en aquest poble si no eres afin al PP no tens posibilitats de traballar, estic fart de vore sempre els mateixos agraciats els que traben feina, sera que la bolsa de l’ayuntament no es llarga

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.