Unanimitat de les foçes polítiques en la condemna de la violència de gènere

El Camp de Túria
Totes les forçes polítiques amb representació al consistori de Vilamarxant (PP, PSOE, ‘Coalició Compromís’) varen aprovar, de forma conjunta, un manifest que es va llegir el passat 25 de novembre, aprofitant la celebració del ‘Dia Internacional contra la Violència de Gènere’, en un acte de condemna contra esta xacra social.

José García

El passat 25 de novembre, data en què se celebra anualment el ‘Dia Internacional contra la Violència de Gènere’, els representants de les diferents formacions polítiques amb representació en el consistori de Vilamarxant varen participar en un acte en què es va donar lectura a un manifest, on es va mostrar una ferma “repulsa” dels representants polítics davant “la persistent xacra social que suposa la violència de gènere”.

L’acte de repulsa, que va congregar un centenar de persones, va tidre lloc a les 11:00 hores, a la porta de l’Ajunta- ment. L’alcalde de la localitat, Vicente Betoret, es va encarregar de llegir el manifest, que prèviament havia sigut aprovat en el ple ordinari, per unanimitat, per part dels tres grups municipals amb representació en el Consistori (PP, PSOE i ‘Coalició Compromís’).

En eixe manifest s’assegura que “estem davant un problema que afecta a tota la ciutadania, davant del que tots hem de juntar esforços perquè, d’una vegada per sempre, acabem amb la discriminació que les dones segueixen patint en esta societat, al temps que les víctimes puguen recuperar la seua dignitat i els seus drets”. El document també dirigeix una petició al Govern Autonòmic i Central per sol·licitar-los “que no retallen esforços ni econòmics ni materials en la lluita contra esta xacra”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà