Els escolars aprenen anglés al teatre amb l’obra ‘Doctor Livingstone, I suposse’

Els nens aprenen anglés al teatre
El teatre de la Casa de la Cultura de Vilamarxant va rebre el passat 12 de novembre a més de 150 escolars de tercer cicle d’Educació Primària de tots els centres educatius del municipi, que van poder gaudir d’una obra de teatre en anglès dirigida a la seua edat. Es tracta d’una activitat que l’Ajuntament impulsa anualment amb la col·laboració del programa SARC de la Diputació de València.

 

I.G.

En aquesta ocasió, els alumnes de 5è i 6è de primària van presenciar la posada en escena de l’obra ” Doctor Livingstone, I Suposse ” de la companyia Forum Teatre i Educació. Prèviament , els nens havien treballat en els seus respectius col·legis unes fitxes didàctiques sobre aquesta funció, amb l’objectiu de traure el màxim partit a aquesta activitat de reforç d’anglès.

La regidora d’Educació de l’ Ajuntament de Vilamarxant , Neus Cutanda ha destacat que l’objectiu d’impulsar aquest tipus d’activitats “és el de familiaritzar els estudiants amb l’idioma anglosaxó, a més d’oferir l’aprenentatge d’aquesta llengua d’una manera més distesa i atractiva “.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà