S’ampliarà la calçada i s’eliminaran les revoltes del camí de l’Assagador

Betoret i Rus firmen el conveni de colaboració
El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha signat un conveni amb l’alcalde de Vilamarxant, Vicente Betoret, per condicionar el camí de l’Assagador, que uneix el casc urbà amb una de les zones industrials d’aquest municipi del Camp de Túria. A més, Betoret ha explicat la reforma de la infraestructura viaria perquè “s’han produït diversos accidents en aquesta calçada amb conseqüències molt greus, per la qual cosa executarem unes obres absolutament necessàries i el més prompte possible”.

 

I.G.

Un condicionament que Betoret considera molt necessari, fonamentalment per al transit pesat, i ha assegurat que, hores d’ara, la infraestructura “no reuneix les condicions necessàries per la seua amplària, pel ferm i perquè té diverses revoltes perilloses”.

D’altra banda, va comentar que el camí de l’Assagador “suporta un trànsit dens de vehicles pesats en una plataforma d’uns tres metres quadrats, la qual cosa fa difícil que dos vehicles puguen creuar-se amb total seguretat”. Per això, va agrair a l’entitat provincial aquestes obres que consistiran a ampliar la calçada i eliminar revoltes i canvis de rasant que produeixen situacions perilloses amb l’objectiu de millorar la seguretat vial i la connexió del casc urbà amb la zona industrial.

Per la seua banda, el president de la Diputació va recalcar la imprescindible colaboració entre l’ent provincial i els municipis, en uns moments com aquestos en els quals tota l’ajuda es necessària i l’enteniment clau per donar millor servei als ciutadans.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà