Els treballs per a evitar inundacions al barranc de Teulada, en marxa

El Camp de Túria

Fonst de l’Ajuntament de Vilamarxant han anunciat que la Diputació de València invertirà 50.000 euros a sufragar el 100% d’un projecte que té com a objectiu l’adequació del Barranc de Teulada, al seu pas pel casc urbà d’aquest municipi del Camp de Túria.

Aquesta actuació té com a objectiu principal prevenir el risc d’inundacions per fortes pluges que pogueren afectar els habitatges més propers al barranc. En aquest projecte mediambiental es contempla la recuperació de zones que actualment es troben degradades i que seran restaurades.

Els treballs es perllongaran durant els dos pròxims mesos i consistiran en la neteja de vegetació de la llera i consolidació dels talusos existents per a protegir el sòl de l’erosió; per a açò es millorarà la coberta vegetal mitjançant la instal•lació de malles orgàniques i plantació de varietats que impedisquen el creixement de plantes invasores.

Gràcies a aquest projecte, comenten fonts del consistori, la zona es convertirà en un espai d’esplai per a veïns i visitants, i també es millorarà la prevenció d’incendis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà