Les falles rebran el reconeixement de la Unesco per la dedicació a l’exaltació de la festa

La fallera major de ‘Pensat i Fet’ de Vilamarxant, Celia Barrachina, serà l’encarregada d’arreplegar aquest certificat

L’any en què les Falles ja són oficialment Patrimoni Immaterial de la Humanitat per a la Unesco, els fallers i falleres de Vilamarxant que treballen any rere any per seguir la tradició i difondre-la mundialment reben un merescut reconeixement.

Vilamarxant és una de les localitats valencianes elegides per a obtindre aquest reconeixement per part de la Unesco, a través de la Generalitat Valenciana.

El pròxim 10 de març, els fallers i falleres de la localitat de Camp de Túria rebran el diploma de la Unesco, per la seua contribució a fer més gran el patrimoni immaterial de la humanitat, en un acte que se celebrarà en l’auditori del Palau dels Arts.

L’encarregada de rebre aquesta condecoració serà Celia Barrachina, la fallera major de la comissió de Pensat i Fet, després d’un sorteig celebrat ahir al ser necessari elegir a un sol representant de tota la comunitat fallera de la localitat segons el protocol de l’acte.

D’aquesta forma, Vilamarxant arranca les seues falles amb un reconeixement molt especial per a tots els fallers i falleres, que estan cridats a participar activament en aquest acte històric.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà