Mans morades a dalt per a dir prou a la violència masclista

Els alumnes i professors del col·legi públic La Pea de Vilamarxant protagonitzen una concentració

Els alumnes i professors del col·legi públic La Pea de Vilamarxant han expressat el seu rebuig a la violència alçant mans morades. D’aquesta manera, han protagonitzat una nova concentració contra la violència masclista, que concentra cada mes als veïns de Vilamarxant en una única veu contra aquesta xacra social.

Un grup d’alumnes de diferents cursos han llegit una proclama conjunta de condemna, subratllant les formes d’amor sa, vertader i de respecte, i la necessitat de reforçar-les per a acabar amb el masclisme. A continuació han alçat les seues mans morades, realitzades per ells mateixos, per a cridar fort en contra de la violència de gènere.

Aquesta concentració, que es realitza cada mes, és el resultat de l’aprovació per unanimitat del ple de l’Ajuntament de Vilamarxant de la realització d’un acte institucional mensual de condemna de la violència de gènere.

Des del passat 26 de novembre de 2015, tots els mesos, el poble de Vilamarxant ha expressat de manera simbòlica, però amb fermesa, el seu rebuig a la violència masclista.

A més de la concentració d’aquest matí, el balcó de l’Ajuntament de Vilamarxant ha tornat a exhibir una pancarta contra la violència de gènere, alhora que les banderes oficials onegen a mitja asta en senyal de dol per les dones maltractades i assassinades.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà