El poliesportiu estrena una nova sala d’exercici

L’Ajuntament de Vilamarxant posa en funcionament la sala de fitness, cicle indoor i musculación amb equipament professional

El poliesportiu municipal de Vilamarxant augmenta la seua llista de serveis esportius amb una nova sala d’activitats dirigides de fitness i cicle indoor, on també se seguirà oferint el servei de musculació amb més equipament totalment renovat.

Després de dos anys de treballs i una inversió aproximada de 33.500 euros, la nova sala és l’ampliació realitzada en el que anteriorment era la pista de padel, una nova planta que s’uneix a la del pis inferior per a donar un servei integral d’activitats i exercicis cardiovasculars, a més de musculació.

En aquest sentit, cal destacar la millora qualitativa i quantitativa del servei de musculació, ja que a l’anterior sala es suma aquesta nova, així com la renovació absoluta de les màquines i equipament, que també augmenta en nombre. Un equipament que, en comparació a l’inventari anterior, s’ajusta a les exigències normatives en seguretat i a les últimes innovacions en maquinària de musculació i fitness.

La nova sala i activitats entra en funcionament des de hui dilluns amb les mateixes condicions i tarifes existents anteriorment per als veïns.

No hi han comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en