El poliesportiu estrena una nova sala d’exercici

L’Ajuntament de Vilamarxant posa en funcionament la sala de fitness, cicle indoor i musculación amb equipament professional

El poliesportiu municipal de Vilamarxant augmenta la seua llista de serveis esportius amb una nova sala d’activitats dirigides de fitness i cicle indoor, on també se seguirà oferint el servei de musculació amb més equipament totalment renovat.

Després de dos anys de treballs i una inversió aproximada de 33.500 euros, la nova sala és l’ampliació realitzada en el que anteriorment era la pista de padel, una nova planta que s’uneix a la del pis inferior per a donar un servei integral d’activitats i exercicis cardiovasculars, a més de musculació.

En aquest sentit, cal destacar la millora qualitativa i quantitativa del servei de musculació, ja que a l’anterior sala es suma aquesta nova, així com la renovació absoluta de les màquines i equipament, que també augmenta en nombre. Un equipament que, en comparació a l’inventari anterior, s’ajusta a les exigències normatives en seguretat i a les últimes innovacions en maquinària de musculació i fitness.

La nova sala i activitats entra en funcionament des de hui dilluns amb les mateixes condicions i tarifes existents anteriorment per als veïns.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà