La Casa de Joventut, finalista en concurs de curtmetratges sobre Igualtat

L’Instituto de Investigaciones Científicas y Ecológicas (INICE) atorgarà el diploma acreditatiu al grup de teatre de la Casa de Juventut de Vilamarxant en Salamanca

El grup de teatre de la Casa de Juventut de Vilamarxant està de celebració pel primer reconeixement rebut a nivell nacional. L’Instituto de Investigaciones Científicas y Ecológicas (INICE), en col•laboració amb el Consejo de Juventud de Castilla León, ha concedit al grup de joves de Vilamarxant, que organitzen totes les activitats i projectes de teatre, el diploma que els acredita com a finalistes nacionals de Ier Concurs de Curtmetratges sobre Igualtat.

D’aquesta forma, els i les joves del grup de teatre viatjaran amb la coordinadora de la Casa de Joventut, Eva Abellán, a Salamanca este cap de setmana per a rebre aquest primer gran reconeixement al treball de la joventut de Vilamarxant.

Amb la peça “L’última llàgrima de Laura”, els i les joves de Casa de Juventut han volgut esbossar una xacra social, com és la violència de gènere, entre els més joves, recreant una relació de dominació violenta entre dues adolescents alertada per amics i amigues que tracten de prevenir la situació.

El curtmetratge es va poder visualitzar per primera vegada durant els actes contra la violència de gènere a Vilamarxant, el passat 25 de novembre de 2016, i ara a nivell nacional, ja que INICE preveu difondre el treball a través de diversos canals i activitats durant tot l’any.

El premi té una especial rellevància en coincidir amb el primer aniversari de la Casa de Juventut de Vilamarxant, amb un balanç més que positiu sobre l’activitat d’oci i educació juvenil encapçalada des d’aquest espai municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà