El XIII Trail ‘3 Pics Les Rodanes’ arriba a Vilamarxant

La prova infantil tindrà lloc demà 1 d’abril a partir de les 17.45 hores

Ja està tot a punt per a la prova estrela del running de muntanya de Vilamarxant. El Trail ‘3 Pics Les Rodanes’ celebra una nova edició el diumenge que ve 2 d’abril a partir de les nou del matí. La prova infantil tindrà lloc demà 1 d’abril a partir de les 17.45 hores.

El Trail es compon de dues modalitats diferents: la prova regna, amb un recorregut de 28 quilòmetres fins als 1.000 metres d’altitud en acumulats; i la Rapittrail de 14 quilòmetres fins a 400 metres. Ambdues donaran el tret d’eixida des del camp de futbol municipal a la avinguda del Poliesportiu.

A més, i després de l’èxit en la seua primera edició, els i les més joves podran tornar a participar en l’edició infantil de la prova. La II Trail Kids 3 Pics Les Rodanes se celebra demà a partir de les 17.45 hores.

Des del Club de Atletisme de Vilamarxant, col·laborador principal per a l’organització d’un dels esdeveniments esportius més importants per a la localitat, esperen complir un nou rècord de participació, que any rere any des de la seua primera edició ha anat superant el nombre de participants.

Durant el recorregut de la carrera, el diumenge, romandran tallades l’avinguda Poliesportiu, el carrer Sant Ricard, el carrer Chulilla, el carrer Les Rodanes, el camí l’assagadors i la carretera CV-37 des de la rotonda del pont fins el carrer Sant Miquel.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà