Programa de consum de fruites i hortalisses en centres escolars de la Comunitat Valenciana

El Centre Club Convivència finalitza les obres d’adaptació de les seues instal·lacions

Foto Reforma CCC Vilamarxant

Les obres del Centre Club Convivència de Vilamarxant valorades en 14.544€ fan posible l’adecuació dels banys i portes a la normativa d’accessibilitat

Els treballs de rehabilitació i reforma d’alguns espais comuns de l’edifici ja han finalitzat en el Centre Club Convivència (CCC) gràcies a una subvenció de 14.544,19 euros, que contempla el recentment aprovat pressupost municipal com a inversió financerament sostenible, les instal·lacions d’un dels centres socials de major activitat a Vilamarxant compten amb l’adaptació necessària per a complir amb la normativa d’accessibilitat.

Aquesta subvenció de la Diputació de València ha permès adequar, tant els serveis com les portes d’accés a les diferents oficines, que són seus d’agrupacions locals (com les Mestresses de Casa, l’Associació Local contra el Càncer o Amamanta), així com espai per al desenvolupament de totes les activitats per a la Gent Major.

D’aquesta forma, l’edifici ja compleix amb la normativa exigida des de la Conselleria de Benestar Social i la d’Infraestructures i Transport, fent el CCC completament accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.