II concurs ‘Cartell de Falles’ de l’Eliana

L’Ajuntament de l’Eliana convoca la segona edició del concurs del ‘Cartell de Falles’ per tal d’escollir la imatge que representarà la festa en aquest exercici de 2018 als actes organitzats per la corporació de l’Eliana i que està dotat amb un premi de 200 euros.

Les persones que estiguen interessades a presentar les seues propostes per al Cartell de les Falles 2018 a l’Eliana poden fer-ho fins al 21 de febrer. Poden participar en aquest concurs tots els majors d’edat i només pot presentar-se un treball per cada participant. Han d’emprar-se tècniques pròpies del cartell i no de pintura, amb un format vertical: A3 (420 x 297 mm) o A2 (594 x 420 mm). En el cartell ha de figurar la retolació «Falles de l’Eliana 2017», així com «L’Eliana en Falles, festa segura» i «Patrimoni Immaterial de la Humanitat». Cada participant està obligat a presentar un disc amb l’obra en format JPEG i PDF. La resolució de les imatges digitals ha de ser de 300 píxels per polzada a la grandària d’impressió.

Es poden fer arribar les obres de dues formes: en la bústia de Junta Local Fallera de l’Eliana (carrer Puríssima, núm. 12) o en mà en la ‘Casa d’Associacions’ (carrer Alcalde Enrique Daries, núm. 14) tots els dilluns a partir de les 19.00 hores.

Els treballs hauran de presentar-se en un sobre gran amb un pseudònim. En un sobre tancat, dins d’un sobre més gran, inclourà el nom i cognoms de l’autor, el seu domicili i telèfon i una fotocòpia del DNI. El jurat encarregat de determinar el guanyador/a del concurs estarà presidit pel regidor de Festes de l’Ajuntament de l’Eliana, Enrique Martínez, al que acompanyaran els presidents de les quatre comissions falleres locals, professionals relacionats amb el disseny gràfic o les Belles arts, així com representants del comerç local i d’associacions culturals de l’Eliana.

La resolució del Jurado es farà pública en la pàgina web de la Junta Local Fallera i en diversos mitjans de comunicació. El lliurament del premi tindrà lloc el 25 de febrer, a partir de les 17.30 hores, durant la ‘Gala d’Exaltació Fallera’ que se celebrarà en l’Auditori Municipal de l’Eliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà