L’Eliana convoca un curs d’eines i habilitats per a la cerca d’ocupació

La Regidoria de Polítiques d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de l’Eliana ha convocat, per als mesos d’abril i maig, un curs formatiu titulat “Eines i habilitats per a l’ocupació”, dirigides a aquelles persones que desitgen adquirir o ampliar coneixements sobre tècniques eficaces de cerca d’ocupació.

En el programa es treballaran aspectes com a coneixement personal, confiança, hàbits efectius, eines per a millorar la comunicació, intel·ligència emocional, afrontament d’entrevistes de treball, elaboració eficaç de currículum vitae i perfils professionals en xarxes socials.

Les sessions tindran lloc en el Centre de Formació de Persones Adultes, els dimecres i divendres de 9.30 a 12.30 hores, amb una durada total de 36 hores. Concretament seran els dies 11, 13, 18, 20, 25 i 27 del mes d’abril i 2, 4, 9, 11, 16 i 18 del mes de maig. El curs té una capacitat de 20 places i les persones interessades ja poden inscriure’s gratuïtament de manera telemàtica en l’adreça http://www.leliana.es/va/content/sollicitud-online-accions-formatives

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà