Concert ‘Sounds from Manchester’ a la Casa de la Cultura de Vilamaxant

cartel

Este diumenge, 27 de maig a les 19.30 hores, la Casa de la Cultura de Vilamarxant acull el concert de música contemporània ‘Sounds from Manchester’ interpretat pels músics valencians Ignacio Lara Romero, al violí, i Arturo Asensi Berga, al piano.

La idea naix de la col·laboració del departament de composició de la Universitat de Manchester i el violinista Ignacio Lara en la qual es pretén plasmar el desenvolupament del llenguatge de la música contemporània per a violí, des dels inicis del segle XX i fins al 2018.

Durant el recital s’interpretaran peces on escoltarem tocar el violí d’una forma diferent, basades en el cobriment i descobriment de sons, inspirades en estreles marines, en la visita a un cementeri o en material musical perdut.

El programa està construït en base a la transformació del so, passant de la música concreta instrumental de Helmut Lachenmann als paisatges sonors evocats per Charles Ives. També s’interpretaran peces escrites per Camden Reeves, Matthew Burke i Aidan Maier, compositors de la Universitat de Manchester, que van ser estrenades el 20 de maig a Espanya, a la Sala Matisse de València.

 

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà