Concert ‘Sounds from Manchester’ a la Casa de la Cultura de Vilamaxant

cartel

Este diumenge, 27 de maig a les 19.30 hores, la Casa de la Cultura de Vilamarxant acull el concert de música contemporània ‘Sounds from Manchester’ interpretat pels músics valencians Ignacio Lara Romero, al violí, i Arturo Asensi Berga, al piano.

La idea naix de la col·laboració del departament de composició de la Universitat de Manchester i el violinista Ignacio Lara en la qual es pretén plasmar el desenvolupament del llenguatge de la música contemporània per a violí, des dels inicis del segle XX i fins al 2018.

Durant el recital s’interpretaran peces on escoltarem tocar el violí d’una forma diferent, basades en el cobriment i descobriment de sons, inspirades en estreles marines, en la visita a un cementeri o en material musical perdut.

El programa està construït en base a la transformació del so, passant de la música concreta instrumental de Helmut Lachenmann als paisatges sonors evocats per Charles Ives. També s’interpretaran peces escrites per Camden Reeves, Matthew Burke i Aidan Maier, compositors de la Universitat de Manchester, que van ser estrenades el 20 de maig a Espanya, a la Sala Matisse de València.

 

 

 

 

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals

anuncia't en premsa
Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771