Concurs Mundial de Tomaca Valenciana a Vilamarxant

tomate

Vilamarxant acollirà, per tercer any consecutiu, el Concurs Mundial de Tomaca Valenciana el dimecres, 25 de juliol a les 20 hores a l’avinguda 2 de Maig.

Pot inscriure’s al concurs qualsevol agricultor que haura de presentar dos o tres quilos de tomaques que seran avaluades per un jurat format per cincprofessionals. El jurat puntuarà el sabor, el color, la textura i la grandària. Les tomaques es provaran en el mateix oli i la mateixa sal per garantir les mateixes condicions a totes les persones participants i així poder optar als tres premis.

Després, qualsevol assistent que vulga quedar-se a sopar podrà degustar les amanides preparades amb les tomaques valencianes presentades al concurs, acompanyades de cuixot i vi de la terra a la Replaça.

El donatiu per apuntar-se és de 3 euros, part dels quals aniran destinats a l’Associació Espanyola contra el Càncer. Els tiquets es poden adquirir a la Copisteria A Temps (carrer Sant Blai, 21, Vilamarxant).

La finalitat d’este certamen organitzad per l’Associació de Comerciants i Professionals del Vilamarxant amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, de la Junta Local contra el Càncer i de la Cooperativa Sant Vicent Ferrer, és reconéixer i divulgar el valor de la tomaca valenciana arreu del món.

Les inscripcions han de fer-se a l’Ajuntament de Vilamarxant o al telèfon 619 077 924.

 

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà