El Clarín estrena Simfonia de Cultures de Gómez d’Edeta

clarin

La Banda Primitiva de Llíria estrenarà l’obra Simfonia de Cultures, un encàrrec de la Diputació de València al compositor local Gómez d’Edeta en un concert extraordinari que el divendres 13 de juliol a les 22.30 hores en el Teatre del Clarín amb entrada gratuïta.

Simfonia de Cultures relata, a través de la música, la història de la ciutat de Llíria, des dels ibers fins a l’actualitat, passant per l’època romana, la visigoda, l’àrab o la renaixentista.

La composició conjuga elements tradicionals com la dolçaina i que inclou part vocal. Per això, la banda comptarà amb la participació de la Coral Polifònica de la Banda Primitiva de Llíria, amb la col·laboració de la Coral Renàixer de Vilamarxant.

La Banda Primitiva oferirà un concert amb dues parts diferenciades. En la primera part, s’interpretarà un programa íntegre del compositor Gómez d’Edeta, amb quatre pasdobles i l’estrena de Simfonia de Cultures, que la banda ja va preestrenar el novembre passat. En la segona part, la banda interpretarà el programa amb què participarà en el concert A 3 Bandes de Cullera del dissabte 14 de juliol.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà