Clínic solidari per als campaments de refugiats del Sàhara

basquet

L’Escola de Bàsquet Llíria organitza el diumenge 16 de setembre en el Pavelló Pla de l’Arc un clínic solidari per als campaments de refugiats del Sàhara amb la finalitat de recaptar fons per al projecte ‘Una cistella al Sàhara’ impulsat per l’àrea de Polítiques Inclusives i Igualtat de l’Ajuntament de Llíria.

Tot el recaptat es destinarà a la compra de canastres, material i aliments necessaris per al desenvolupament del projecte que es durà a terme en la daira de Tinigir (Dajla).

La jornada s’iniciarà a les 10 hores amb la xarrada d’Oscar de Paula, triat millor entrenador de la Minicopa Endesa 2018, amb el Joventut de Badalona. A les 12 hores serà el torn de David Cárdenas, entrenador superior i professor de la Universitat de Granada. A les 16.30 hores es reprendrà la jornada amb Jota Cuspinera, entrenador entre uns altres del Montakit Fuenlabrada i Tecnyconta Zaragoza.

La I.B Llíria facilitarà la inscripció a ella amb un cost d’11 euros el menú fins al 13 de setembre, que se sumarà als 30 euros que costa l’accés al clínic. La inscripció pot realitzar-se per transferència bancària a I. B. Lliria (ÉS96 3058 7097 4127 2000 4145), amb el concepte Clínic Solidari i l’enviament del justificant de pagament a escolabasquetlliria@gmail.com; en la tenda Basket Blanet i en el Pavelló Pla de l’Arc el mateix dia del clínic.

L’assistència a la jornada completa equivaldrà a 9 hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d’Entrenador FBCV.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà