Concursos de les festes de Sant Miquel de Llíria

fiestas

Llíria obri el període d’inscripcions per al Concurs d’Engalanament de Carrers, del Certamen Literari per a Gent Major i del Concurs de Pintura Ràpida a l’aire lliure ‘Pintor José Manaut’ de les festes de Sant Miquel 2018.

Tots els participants al Concurs d’Engalanament de Carrers podran decorar les carrers amb una ajuda de 300 euros fins al 14 de setembre, dia escollit per a la visita del jurat que lliurarà els tres premis, valorats en 800, 400 i 250 euros, respectivament.

La tercera edició del Concurs de Pintura Ràpida se celebrarà el 30 de setembre i els participants hauran de realitzar les seues obres “in situ” pels carrers per captar el paisatge, els costums o l’activitat del dia a dia del poble. El concurs repartirà tres premis de 700, 500 i 300 euros.

Els participants en el Concurs Literari per a Gent Major poden presentar els seus treballs  en les modalitats de poesia i prosa fins al 15 de setembre. El jurat repartirà tres premis per cada modalitat, amb un primer premi de 120 euros, un segon premi de 60 euros i un tercer de 30 euros.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà