Dia Mundial de la Salut Mental en l’Eliana

cartel

L’Associació Familiares y Personas con Enfermedad Mental de Paterna, l’Eliana y San Antonio de Benagéber (AFEMPES), en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Eliana, organitza per al 17 d’octubre la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental amb el focus posat en l’educació inclusiva com a eina per a trencar els estigmes des de la infància.

La jornada començarà a les 10 hores amb la col·locació d’un stand informatiu al mercat municipal fins les 13 hores.  A les 17 i fins les 19 hores se celebrarà una xarradaal Centre Sociocultural amb el nom ‘Salut Mental. Una assignatura pendent’.

La salut es defineix com un estat de complet benestar físic, mental i social, no només la absència de malalties “físiques”; per això cal fomentar una bona salut mental des dels primers estats de la infantesa, ja que afecta a la forma en què pensem, sentim, actuem i ens relacionem en la vida, i correspon no sols al plànol del tractament dels problemes mentals sino també a la seua prevenció. A més, qualsevol persona pot, en algun moment de la seua vida, patir una alteració emocional.

Amb estos actes es pretén informar i sensibilitzar a la població sobre els trastorns o malalties mentals, així com donar a conéixer activitats per a tractar de millorar la qualitat de vida de les persones afectades i el seu entorn.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà