L’Eliana es prepara per a la Nit de les Ànimes

animes camp de turia

L’Eliana es prepara per a celebrar la Nit dels Ànimes, una festivitat que posa el focus en les llegendes, monstres i éssers fantàstics valencians amb activitats dirigides als xiquets i joves del municipi. Els actes començaran el 26 d’octubre a les 17.30 hores amb un torneig del joc de taula valencià ‘La Fallera Calavera’ a la biblioteca municipal. A més, es programarà un taller per a aprendre a jugar a ‘Alakazum’, un  joc del mateix creador.

El dilluns 30 d’octubre a les 17.45 hores tindrà lloc un contacontes seguint amb la temàtica de l’imaginari de la por de la cultura valenciana, anomenat ‘La ruta dels monstres oblidats’ de la mà de Rebombori Cultural a la biblioteca municipal.

El 31 d’octubre se celebrarà la Nit dels Ànimes a les 17.30 hores amb jocs i tallers temàtics a la Plaça del País Valencià. A les 19.30 hores començarà la Cercavila de disfresses pels carrers del centre en col·laboració amb la Penya del Coet i les Festeres i Festers 2019. En acabar, s’iniciarà el ‘passatge del bunyoler del terror’ al punt de venda de bunyols de la Falla Josep Antoni Puríssima i Major, ubicat al carrer Major.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà