Programació del Nadal a Llíria

navidad camp de turia

La programació nadalenca de l’Ajuntament de Llíria, impulsada per les àrees de Festes, Cultura, Comerç i Joventut, amb la col·laboració de la Federació del Comerç, s’iniciarà el 13 de desembre amb un espectacle de màgia a càrrec de la companyia La Fam amb l’actuació del mag Yunke. L’acte tindrà lloc el pròxim dijous a partir de les 19 hores a la plaça Major.

Altre dels plats forts serà la Festa de Cap d’Any, que ofereix la possibilitat a tot el veïnat de donar la benvinguda a l’any 2019 a la plaça Major amb cotilló, raïm i música. Abans, el 28 de desembre es celebrarà una festa de simulació de les campanades, per als joves d’entre 16 i 30 anys a l’Espai Jove.

La il·lusió dels xiquets serà protagonista amb la Cavalcada de Reis en la vesprada del 5 de gener i la recollida de les cartes el 3 de gene, al campament instal·lat a les Termes Romanes de Mura. El Pare Noel visitarà Llíria el  23 de desembre per la vesprada.

La programació infantil de les festes de Nadal oferix la tercera edició d’Expojove el 27 de desembre, un circuit infantil de proves el 29, o les dos propostes de teatre ‘El aprendiz de brujo’ el 23 de desembre, i ‘Toys, una historia de juguetes’ el 2 de gener.

El 19 de desembre se celebra el XVI Festival de Corals Escolars ‘Cantem al Nadal’ amb la participació dels col·legis i l’alumnat del taller Pentagrama, el Centre Ocupacional El Prat”i la incorporació de l’Escola Municipal d’Anglés.

L’oferta musical es completa amb els concerts de Nadal de la Banda UDP, l’Agrupació Musical Edetana Vicente Giménez, l’Orquestra de Plectre El Micalet i les agrupacions de les societats musicals, entre els quals destaquen les actuacions nadalenques de la Banda Simfònica Unió Musical el 22 de desembre, i de la Banda Primitiva el dia 29.

La Sant Silvestre solidaria el  28 de desembre col·laborarà amb Cáritas i amb l’ONG Manos Unidas.

Consulta la agenda_desembre_2018_0

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà