La Crida obri la programació de les Falles a l’Eliana

cartel fallas camp de turia

La festa de Falles de l’Eliana arranca este cap de setmana. Dissabte es celebra la Crida que enguany serà a les 12 del matí precedida de la primera cercavila. A partir de les 21 hores serà la Nit de Paelles a l’aparcament del Centre Sociocultural. Diumenge a les 17 hores a l’Auditori tindrà lloc la Gala d’Exaltació Fallera i l’exhibició de play-backs.

PROGRAMACIÓ FALLES 2019

23 DE FEBRER

11:15 Cercavila de Falles. Desde l’Espai Vicent Tarrazona fins a la Plaça del País Valencià.

12:00 Crida Fallera des del Balcó de l’Ajuntament. En acabar l’acte, Cercavila de volta general de totes les comissions falleres i Junta Local Fallera.

18:00 Cercavila Fallera de totes les comissionsfalleres i Junta Local Fallera, amb xarangues i batukada per totes les demarcacions falleres.

21:00 Nit de Paelles a l’aparcament del Centre Sociocultural.

24 DE FEBRER

16:30 Cercavila de les FALLERES MAJORS de les diverses comissions falleres desde la plaça del País Valencià fins a l’Auditori Municipal.

17:00 Gala d’Exaltació Fallera i Exhibició de Play-Backs a l’Auditori Municipal.

2 DE MARÇ

19:00 Cavalcada de Falles. [RECORREGUT: Eixida des de l’AuditoriMunicipal; C/Molí; C/ Major; C/General Pastor;C/València; C/Fco. Alcayde; C/ Ave Maria; C/Puríssima. Fi de l’acte en encreuament C/Molí amb C/Major]23:30 Nit d’Orquestra a la Plaça del País Valencià amb “OrquestaTwister”.

10 DE MARÇ

19:00

Tren Faller [RECORREGUT: Eixida des de l’Auditori Municipal; C/Molí; C/ Major; C/General Pastor; C/Valencia; C/Fco. Alcayde; C/ Ave Maria; C/Puríssima; PlaçaPaís Valencià; C/Santa Teresa; C/ Mare de Déu del Carme. Fi de l’acte en encreuament C/ Mare de Déu del Carme amb C/Marqués de Càceres]

23:00 Nit de revetla als cadafals de les diverses comissions falleres.

13 de MARÇ

PLANTÀ FALLA ANTIC MOLÍ-LES CASETES14 DE MARÇPLANTÀ FALLA JOSEP ANTONI, PURÍSSIMA I MAJORPLANTÀ FALLA VERGE DEL CARMEPLANTÀ FALLA EL MERCAT

15 DE MARÇ

Activitats a les diverses comissions falleresDIA 16 DE MARÇ14:00Mascletàde laFALLA JOSEP ANTONI, PURÍSSIMA I MAJOR a l’aparcament del PoliesportiuActivitats a les diverses comissions falleres

17 DE MARÇ

14:00 Mascletà: FALLA VERGE DEL CARME a l’aparcament del Poliesportiu

19:00 Albaesper les comissions falleresActivitats a les diverses comissions falleres

18 DE MARÇ

14:00 MascletàF ALLA EL MERCAT ala via del Servei del Carrer del Mercat

18:00 OFRENA A LA MARE DE DÉU DEL CARME [RECORREGUT: Espai Vicent Tarrazona; c/ València; c/Fco. Alcayde; c/AveMaria; c/Puríssima; plaça País Valencià]Activitats a les diverses comissions falleres

19 DE MARÇ

13. 00 Cercavila del dia de San Josep de volta general de totes les comissions falleres

14.00 Mascletà de la FALLA ANTIC MOLÍ–LES CASETES, al’aparcament del Centre Sociocultural, carrer Molí.

19:30 Gran Correfocs de falles amb la penya del Coet de l’Eliana [RECORREGUT: Plaça de l’Església; C/Santa Teresa; Major; Molí; Marqués de Càceres; General Pastor;València; Fco. Alcayde; Ave Maria; Puríssima; Plaça País Valencià.

22:00 CREMÀ dels monuments faller infantils.

23:00 CREMÀ dels monuments fallers

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà