Setmana de la Memòria Històrica a Llíria

cartel memoria histórica camp de túria

L’Ajuntament de Llíria ha programat una Setmana de la Memòria Històrica per a commemorar el Dia de record i homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i la dictadura a la Comunitat Valenciana.

Els actes començaran el dijous 21 de març amb la inauguració de l’exposició itinerant de la Diputació de València ‘No tindreu pau després de la guerra’ sobre la repressió franquista a València que es podrà visitar fins al 31 de març a l’edifici Multiusos.

Les activitats continuaran amb la projecció de dos documentals. El 23 de març es podrà vore al teatre de la Unió Musical ‘El silencio de los otros’, Goya a la millor pel·lícula documental i premi del públic del Festival de Berlín. La pel·lícula, dirigida per Almudena Carracedo i Robert Bahar, revela la lluita silenciada de les víctimes del franquisme que continuen buscant justícia fins als nostres dies.

El 26 de març es projectarà al Multiusos el documental ‘Fills del silenci’, una producció de la Diputació de València dirigida per Rosa Brines que retrata l’impacte del franquisme en la societat valenciana.

Els actes conclouran amb un acte institucional de reconeixement als exiliats de Llíria a Ca la Vila el 28 de març, Dia de record i homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i la dictadura a la Comunitat Valenciana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà