El trompetista Pacho Flores a la Primitiva de Llíria

cartel trompeta camp de turia

La seu de la Banda Primitiva de Llíria serà el dissabte 6 d’abril l’escenari del primer ‘Stomvi trumpet day’, que comptarà amb Pacho Flores dins de les celebracions pel 200 aniversari de la banda civil més antiga d’Espanya.

En primer lloc, hi haurà una sessió matinal, en la qual les persones inscrites podran sumar coneixements relacionats amb l’Upsound i, a més, conèixer el treball tècnic, ferramentes, filosofia i concepte del so de Pacho Flores.

Per la vesprada, hi haurà una sessió de classes particulars, amb l’acompanyament del pianista Pepe Gallego, de la qual podran disfrutar quatre persones seleccionades per un jurat d’experts, format per Pacho Flores, Miguel Cerezo i Vicente Honorato. Els interessats en optar a estes classes hauran d’enviar una gravació abans de l’1 d’abril, seguint les instruccions que s’expliquen a la web d’Stomvi.

La primera ‘Stomvi trumpet day’ finalitzarà el 6 d’abril a les 19 hores amb un recital oferit pel trompetista Pacho Flores que interactuarà amb el público entre ells.

Les inscripcions gratuïtes per a la ‘Stomvi trumpet day’ es poden realitzar t en l’enllaç: https://stomvi.wordpress.com/2019/03/21/inscripcion-a-stomvi-trumpet-day/.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà