Tercera edició del Festival Vilart a Vilamarxant

cartel vilart camp de turia

La tercera edició del Festival Vilart inundarà durant tota la setmana Vilamarxant amb activitats que inclouran creacions en directe de pintura mural i escultura, exposicions i concerts de música.

Este festival que permet vestir les façanes dels edificis de Vilamarxant amb murals de El Dios de los tres, Miedo 12, Folk, Rui Pinto, Kraser, Peyro Flor de Lis, Icat, Lets Grow i Juangacedos que crearan les seues obres durant tota la setmana.

Per primera vegada s’inclou l’escultura amb Benito Marín, Felip Barberá, Marcos Mengual, Luiz Villaescusa, José Trigueros i Sergio Delicado realitzaran les seues obres al jardí del Pavelló Esportiu Municipal.

Respecte a les activitats musicals, Tardor, Here the Captains speaing, the Captain is dead, Mineral Waters i Frank Crespo seran els responsables de posar la música amb els seus concerts a la Casa de la Cultura durant el cap de setmana del 3 i 4 de maig.

Finalment, els amants de la pintura tindran l’oportunitat de visitar l’exposició “Paisaje del cuerpo y la naturaleza” amb obres de María Luisa Bartual, Virtudes Gómez i Ángel Molina en l’edifici La Cisterna. La inauguració se celebrarà el 2 de maig a les 20.45 hores.

Consulta la programación del Vilart

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà