Festival Estiu a la Torre

El clàssic festival Estiu a la Torre de l’Eliana arrancarà este dissabte 8 de juny amb el concert inaugural de African Woman amb Khady Seck. A la Torre del Virrei els caps de setmana d’estiu tindrà lloc jazz, flamenc, música coral, tradicional i innovadora.  

Un plat fort d’enguany és Carmen París, una mirada cap a la música tradicional amb la ment posada en la innovació.

Pel que fa al jazz el festival enguanyà comptar amb prestigiosos músics valencians, com ara Perico Sambeat. Actuarà amb el seu últim treball de versions de Frank Zappa i junt amb Fernanda Tassia amb els AGR NONET GRUP, que tanquen el cicle 5 Segles de Música. La precisa veu d’Ester Andújar, amb el seu nou treball; el grup del trompetista David Pastor Film Session fent versions de pel·lícules, o la passió pel ball amb Swing From the Bottom, són també garantia d’una bona vetlada.

Duna Ensemble Folk Tradicional i el flamenc de Juan de Pilar, són diferents mostres de música, així com La Romàntica del Saladar, popular valenciana, que actuarà la Nit de Sant Elies.

No faltarà la polifonia amb l’Escola Coral i el Cor de l’Eliana que a més farà una reivindicativa actuació titulada Estima com vullgues, el Dia de l’Orgull.  A més Àfrica tornarà a sonar a través de les veus infantils del cor Veus per Benín, un concert solidari, emotiu i divertit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà